Skip to content

Äkthet som framgångsfaktor

I en värld som ständigt förändras är äkthet nyckeln till framgång. Ett genuint arbetsgivarvarumärke handlar inte bara om att locka talanger, utan också om att skapa en kultur där medarbetare trivs och presterar på topp. 

Läs om hur Spark & Grow™️, tillsammans med Meliva, la upp arbetet med att skapa det starka EVP:t som ökat Melivas eNPS.

LP_case_Meliva_bild

"När våra medarbetare klev upp på scenen under Melivadagen och spontant, direkt från hjärtat pratade utifrån det arbetsgivarvarumärke vi byggt, blev det kristallklart vilket bra jobb vi gjort."

Anders Westerholm, VD Meliva Sverige

LP_case_Melivaboken

Om Meliva

Med livet som uppdrag

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har Meliva ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum.

Meliva har en gedigen erfarenhet bakom sig med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.


Vill du också leva ditt varumärke?

Upptäck hur ett effektivt Employer Brand kan kraftsätta din organisation. Det representerar inte bara företagskultur och värderingar, utan motiverar och attraherar talanger.

På Spark & Grow™️ skapar vi inte 'pärmprodukter' – vi fokuserar på lösningar som gör verklig skillnad. Kontakta oss och ta det första steget för att skapa verklig förändring.

Kontakt-Turkos-Illustration
Produktblad_varumärke

Öka synligheten av ditt varumärke

Ta det första steget mot att förstå kraften i att skapa ditt företags varumärke. Upptäck hur vi kan hjälpa dig att bygga ett starkt och unikt varumärke.

Ladda ner

Bild_Produktblad_Employer Brand

Skapa ett attraktivt Employer Brand

Utforska våra Employer Brand-tjänster i produktbladet! Upptäck hur vi kan kraftsätta ditt arbetsgivarvarumärke och locka de bästa talangerna.

Ladda ner

Bild_Produktblad_Säljdrivande kommmunikation

Sälj mer med rätt budskap

Maximera dina resultat med vår säljdrivande kommunikationstjänst! Upptäck hur vi förstärker era ansträngningar och ökar försäljningsmöjligheterna.

Ladda ner

GALLERY

Our World at glance

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Leo nec felis at pellentesque. Sed amet dolor penatibus sed at posuere justo, lacinia neque.